↓
11 апреля 2014Тарантул і тарантела?
Автор Pavlenko | 11 апреля 2014 | Коментарів: 0 | Переглянуто 3214
24 марта 2014Пшінка - золотиста весняна зірка
Автор Pavlenko | 24 марта 2014 | Коментарів: 0 | Переглянуто 5936
8 марта 2014Опунція: історія вирощування та використання
Автор Pavlenko | 8 марта 2014 | Коментарів: 0 | Переглянуто 4191
22 февраля 2014Венера в біології
Автор Pavlenko | 22 февраля 2014 | Коментарів: 0 | Переглянуто 3547
19 февраля 2014Що «чує» зовнішнє вухо?
Автор Pavlenko | 19 февраля 2014 | Коментарів: 0 | Переглянуто 4706
17 февраля 2014Антагоністична робота в тілі
Автор Pavlenko | 17 февраля 2014 | Коментарів: 0 | Переглянуто 3230
1 февраля 2014Різнобічні точки зору на позіхання
Автор Pavlenko | 1 февраля 2014 | Коментарів: 0 | Переглянуто 3537
В акті позіхання беруть участь м’язи ротової порожнини, обличчя, шиї, а коли людина потягується, то приєднуються ще й м‘язи рук, ніг, спини. 30 января 2014Молоко: кому, скільки і навіщо?
Автор Pavlenko | 30 января 2014 | Коментарів: 0 | Переглянуто 3113
22 января 2014Складність ковтання
Автор Pavlenko | 22 января 2014 | Коментарів: 0 | Переглянуто 4454
Тривалість ротової і глоткової фази становить всього 1-2 секунди, причому глоткова фаза неможлива без присутності в роті їжі, слини або іншої рідини. Стравохідна фаза є більш тривалою, повільною і досягає близько 10 секунд. 16 января 2014Пальмітинова кислота: ворог нашого здоров’я
Автор Pavlenko | 16 января 2014 | Коментарів: 0 | Переглянуто 129380
|
||
Корисна інформація ↓
|
Реклама ↓
На сайті знайшли ↓
|