Пошук:
Автор Pavlenko | 3 февраля 2014 | Коментарів: 0 | Переглянуто 2444

Слони, коні, пляшки у назві рослини: смішно, але цікаво  Одна і та ж рослина, а має декілька назв, які вона отримала із-за незвичних форм і зовнішнього вигляду вегетативних органів: стовбура – «пляшкове дерево» та «слонова нога» і листків «кінський хвіст».   

Автор Pavlenko | 3 февраля 2014 | Коментарів: 0 | Переглянуто 2711

Рослини – балісти Балістами чи артилеристами називають деяких рослин із розкривними плодами тому, що вони викидають і вистрілюють своє насіння не тільки в різні сторони, але і досить точно в ціль.

Автор Pavlenko | 31 января 2014 | Коментарів: 0 | Переглянуто 2452

 Яке ж воно – «Венерине волосся»? Звичайно, всі знають, хто така Венера, але яке вона мала волосся, мабуть, ніхто не бачив? Згідно з легендою, ця ніжна папороть виросла з волосся Богині кохання, яке впало на Землю.

Автор Pavlenko | 29 января 2014 | Коментарів: 0 | Переглянуто 3494

Рослина, що має два "обличчя" Хвощ польовий – багаторічна трав’яниста рослина, яка постає перед нами неначе з двома обличчями, дволика, як сьогодні говорять «два в одному».

25 января 2014«Гроші з дерева»
Автор Pavlenko | 25 января 2014 | Коментарів: 0 | Переглянуто 5069

«Гроші з дерева» Красуля, товстянка, жирянка, монетне дерево, грошове дерево - це назви однієї і тієї ж рослини, що належить до родини товстянкових - товстянки деревовидної.

Автор Pavlenko | 19 января 2014 | Коментарів: 0 | Переглянуто 3009

Минуле і сьогодення акації жовтої Влітку в жаркий, сонячний день біля кущів жовтої акації можна почути легке потріскування - це розтріскуються і розкидають насіння вже зовсім дозрілі боби. Незрілі плоди карагани їстівні. Вони містять понад

Автор Pavlenko | 17 января 2014 | Коментарів: 0 | Переглянуто 2535

Гарбузове насіння – концентроване джерело користі Крім того, цинк в гарбузовому насінні сприяє нормальній роботі головного мозку, покращує пам'ять, знижує загальну стомлюваність організму. Залізо в насінні покращує склад крові, амінокислоти роблять стінки судин міцними, в результаті серце отримує всі умови для нормальної роботи.

Автор Pavlenko | 13 января 2014 | Коментарів: 0 | Переглянуто 1947

 Шпинат – «залізний» овоч Французи дуже полюбляють шпинат, вирощують його досить широко, додають у багато страв, тому й називають «королем овочів» і «мітлою для шлунка». 

Автор Pavlenko | 12 января 2014 | Коментарів: 0 | Переглянуто 2800

Ківі – фрукт-пташка – чому? Шорсткі плоди ківі з ніжною зеленою м'якоттю, приємним кисло-солодким смаком і ананасовим ароматом з'явилися завдяки селекціонерам.

Автор Pavlenko | 11 января 2014 | Коментарів: 0 | Переглянуто 3818

Квіти приємного аромату - бузок У культурних форм квіти бузку мають різнокольоровий відтінок: білі, рожеві, синьо–лілові, блакитні, пурпурові, фіолетові...

Навігація ↓
Реклама ↓
Статистика ↓
bigmir)net TOP 100

free counters
Реклама ↓
На сайті знайшли ↓