Пошук:
Автор Pavlenko | 29 января 2014 | Коментарів: 0 | Переглянуто 2796

Рослина, що має два "обличчя" Хвощ польовий – багаторічна трав’яниста рослина, яка постає перед нами неначе з двома обличчями, дволика, як сьогодні говорять «два в одному».

25 января 2014«Гроші з дерева»
Автор Pavlenko | 25 января 2014 | Коментарів: 0 | Переглянуто 4262

«Гроші з дерева» Красуля, товстянка, жирянка, монетне дерево, грошове дерево - це назви однієї і тієї ж рослини, що належить до родини товстянкових - товстянки деревовидної.

Автор Pavlenko | 19 января 2014 | Коментарів: 0 | Переглянуто 2391

Минуле і сьогодення акації жовтої Влітку в жаркий, сонячний день біля кущів жовтої акації можна почути легке потріскування - це розтріскуються і розкидають насіння вже зовсім дозрілі боби. Незрілі плоди карагани їстівні. Вони містять понад

Автор Pavlenko | 17 января 2014 | Коментарів: 0 | Переглянуто 2044

Гарбузове насіння – концентроване джерело користі Крім того, цинк в гарбузовому насінні сприяє нормальній роботі головного мозку, покращує пам'ять, знижує загальну стомлюваність організму. Залізо в насінні покращує склад крові, амінокислоти роблять стінки судин міцними, в результаті серце отримує всі умови для нормальної роботи.

Автор Pavlenko | 13 января 2014 | Коментарів: 0 | Переглянуто 1464

 Шпинат – «залізний» овоч Французи дуже полюбляють шпинат, вирощують його досить широко, додають у багато страв, тому й називають «королем овочів» і «мітлою для шлунка». 

Автор Pavlenko | 12 января 2014 | Коментарів: 0 | Переглянуто 2192

Ківі – фрукт-пташка – чому? Шорсткі плоди ківі з ніжною зеленою м'якоттю, приємним кисло-солодким смаком і ананасовим ароматом з'явилися завдяки селекціонерам.

Автор Pavlenko | 11 января 2014 | Коментарів: 0 | Переглянуто 3079

Квіти приємного аромату - бузок У культурних форм квіти бузку мають різнокольоровий відтінок: білі, рожеві, синьо–лілові, блакитні, пурпурові, фіолетові...

Автор Pavlenko | 21 декабря 2013 | Коментарів: 0 | Переглянуто 9001

Жила собі рослина: мати-й-мачуха Свою незвичну назву мати-й-мачуха отримала завдяки будові листя. Його нижня сторона пухнаста і м'яка - «мати», а верхня гладенька і холодна - «мачуха». Нижня сторона листків випаровує воду слабше, а тому вона «мати» і тепліша за верхню - «мачуху».

Автор Pavlenko | 10 декабря 2013 | Коментарів: 0 | Переглянуто 2842

] Здавалося б, при ранньому цвітінні кизилу і ягодам його належить бути першими, але ж ні. Треба ще чекати і чекати! Тільки пізньої осені видасть кизил зрілу рубінову ягоду на радість всім.

Автор Pavlenko | 21 ноября 2013 | Коментарів: 0 | Переглянуто 1959

Авокадо – «алігаторова груша» та «дерево-корова»? Ботаніки спочатку не могли визначитися: до фруктів чи до овочів віднести авокадо. За смаком плід більше підходить до овочів, але це фрукт. Зріє він від

Навігація ↓
Реклама ↓
Статистика ↓
bigmir)net TOP 100

free counters
Реклама ↓
На сайті знайшли ↓