Пошук:
Автор Pavlenko | 24 марта 2014 | Коментарів: 0 | Переглянуто 2856

Пшінка - золотиста весняна зірка Але про пшінку весняну згадують далеко не всі, так як зацвітає вона у долинах, ярах, вологих чагарниках, покинутих садибах, парках та захаращених садах. Тобто, у місцях, де немає особливого догляду людини.

Автор Pavlenko | 8 марта 2014 | Коментарів: 0 | Переглянуто 2176

Опунція: історія вирощування та використання   Опунції - це кактуси, стебла яких складаються із плоских округлих соковитих члеників-гілок, що приєднуються ребрами один до одного. На стеблах розташовані видозмінені пазушні бруньки – ареоли і пучки тонких колючок – глохідій, які легко обламуються. 

22 февраля 2014Венера в біології
Автор Pavlenko | 22 февраля 2014 | Коментарів: 0 | Переглянуто 1772

Венера в біології Венера – богиня любові і вже тривалий час є уособленням краси і вічної юності. За легендою вона висока, струнка, риси її обличчя - втілення ніжності і душевної теплоти.

Автор Pavlenko | 19 февраля 2014 | Коментарів: 0 | Переглянуто 2531

Що «чує» зовнішнє вухо? Біологічна та медична література пише, що зовнішнє вухо виконує дві основні функції – уловлює звукові хвилі та захищає середні і внутрішні його частини від несприятливих факторів.

Автор Pavlenko | 17 февраля 2014 | Коментарів: 0 | Переглянуто 1750

 Антагоністична робота в тілі Коли м’яз здійснює протилежні дії і одна група м’язів протистоїть іншій, їх називають м’язами-антагоністами. Будучи антагоністами, вони постійно, неначе протирічять один одному. Але такий антагонізм закладений не в самих м’язах, а

Автор Pavlenko | 1 февраля 2014 | Коментарів: 0 | Переглянуто 1691

  В акті позіхання беруть участь м’язи ротової порожнини, обличчя, шиї, а коли людина потягується, то приєднуються ще й м‘язи рук, ніг, спини.

Автор Pavlenko | 30 января 2014 | Коментарів: 0 | Переглянуто 1795

Молоко: кому, скільки і навіщо? Всі з дитинства чують слова «вигодувати дитину». По-перше, це означає вигодовування молоком: спочатку це материнське молоко, а вже пізніше коров’яче, козяче, кобиляче 

Автор Pavlenko | 22 января 2014 | Коментарів: 0 | Переглянуто 2239

 Тривалість ротової і глоткової фази становить всього 1-2 секунди, причому глоткова фаза неможлива без присутності в роті їжі, слини або іншої рідини. Стравохідна фаза є більш тривалою, повільною і досягає близько 10 секунд.

Автор Pavlenko | 16 января 2014 | Коментарів: 0 | Переглянуто 3239

Пальмітинова кислота: ворог нашого здоров’я В ході численних досліджень останніх років з'ясувалося, що надлишок пальмітинової кислоти в організмі може виступати найпотужнішим чинником у виникненні різноманітних негативних і дуже руйнівних процесів

Автор Pavlenko | 9 января 2014 | Коментарів: 0 | Переглянуто 2407

 Древні хлібороби, маючи лише мізерні відомості про кулінарне мистецтво, звичайно, їли овочі та інші частини рослин в основному свіжими, рідше у термічно обробленому вигляді. І не дивно, ще давні люди, мабуть, знали користь сирих, не перероблених овочів...

Навігація ↓
Реклама ↓
Статистика ↓
bigmir)net TOP 100

free counters
Реклама ↓
На сайті знайшли ↓